[Online] Jaarverslag

Het jaarverslag als slaapverwekkende opsomming van cijfers en grafieken? No way! De blauwdruk van het verslagjaar moet vooral een uitnodigend visitekaartje zijn. Dit doen we en daar gaan we voor. Sprekend, prikkelend en eigentijds.

[Online] Jaarverslag

Het jaarverslag als slaapverwekkende opsomming van cijfers en grafieken? No way! De blauwdruk van het verslagjaar moet vooral een uitnodigend visitekaartje zijn. Dit doen we en daar gaan we voor. Sprekend, prikkelend en eigentijds.

MRDH Jaarverslag

Het benutten van kansen vereist doelgericht beleid. Met vier strategische pijlers wil de Metropoolregio Rotterdam Den Haag inspelen op de nieuwe economie en daarmee de economische slagkracht in en de aantrekkingskracht van de regio versterken. Voor het eerste online jaarverslag schakelde MRDH Ruud Slagmolen en Len Blonk in.

Zien?

IVN Jaarverslag

Schoolpleinen waar stenen plaatsmaken voor belevingsvolle natuur… Eén van de vele activiteiten van IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid). Het recente online jaarverslag kreeg een facelift en kwam zo in lijn met de look & feel van de vernieuwde website. In de uitgave veel filmpjes en voorbeelden van landelijke en lokale projecten.

Kijk zelf

Comakers

“Collega’s en vrijwilligers van IVN ervaren ons online jaarverslag als een fraai overzicht van de activiteiten in het afgelopen jaar. Het geeft ze een trots gevoel. De samenwerking met Ruud Slagmolen en Len Blonk is prettig. Ze zijn geen uitvoerders, maar echte comakers.”

Lees de gehele review van IVN

ZKN Jaarverslag

Na een zilveren jubileum blikt ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) in het tweede online jaarverslag vooral vooruit. Alle 171 aangesloten klinieken zijn energiek en willen excelleren in specialismen en kwaliteit in zorg. Voor ZKN realiseren wij, makers van onlineblad.nl, ook online beeldpresentaties die bijdragen aan het innovatieve karakter.

Check it out

MAASSTAD ZH Jaarverslag

Het Maasstad Ziekenhuis biedt een breed pakket aan medische, topklinische en complexe zorg. Zo heeft het ziekenhuis een robot expertisecentrum en behandelt het patiënten met ernstig overgewicht. Voor dit opleidingsziekenhuis met hoog gespecialiseerde zorg verzorg ik de redactie voor het jaarverslag.

Speelt geld geen rol?

Het jaarverslag is een belangrijk document. Daar mag je best wat voor uitgeven. En dat je voor het papier wat extra bomen moet kappen… so what. Of toch niet? Speelt budget wel degelijk een rol, dan bespaar je met een online variant veel kosten voor drukwerk en distributie. En de bomen blijven gelukkig in leven.

Check alle argumenten voor het online jaarverslag

ECP Jaarverslag

ECP, Platform voor de InformatieSamenleving, brengt bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties bij elkaar om het gebruik van ICT te versterken. De meer dan 150 aangesloten leden denken na over een visie op Nederland als informatiesamenleving. Daaruit vloeien activiteiten en projecten voort. Die werden belicht in het eerste online jaarverslag.

Bekijk online jaarverslag

Business meeting? Doe verslag met de Smart Slideshow

Wil je ook een (online) jaarverslag?

Bel of mail Ruud Slagmolen