Magazines

Een magazine is als een bijzonder cadeau. Een mooi blad met persoonlijke verhalen, sfeervolle reportages en inspirerende artikelen. Zo’n uitgave bewaar je; daar ga je eens rustig voor zitten. Een geschenk, zoals hieronder, dat je graag aan relaties overhandigt.

Magazines

Een magazine is als een bijzonder cadeau. Een mooi blad met persoonlijke verhalen, sfeervolle reportages en inspirerende artikelen. Zo’n uitgave bewaar je; daar ga je eens rustig voor zitten. Een geschenk, zoals hieronder, dat je graag aan relaties overhandigt.

Schone lucht

Interflow realiseert cleanrooms (ook Flex-OK’s) die ultieme product- en persoonsbescherming bieden. Toen de specialist (onderdeel van BAM Techniek) een corporate bedrijfsbrochure wilde, adviseerde ik dat in de vorm van een magazine te doen. De uitgave oogstte veel waardering. Activiteiten: redactie, fotografie, vormgeving (Len Blonk) en bladmanagement.

Results!

14.167 spitsmijdingen… Met Results toonde de Verkeersonderneming de resultaten rond verbetering van mobiliteit in de Rotterdamse regio. Eerder interviewde en fotografeerde ik ondernemingen die aan deze doelstelling bijdragen. Daarna realiseerde ik samen met vormgever Len Blonk in slechts twee weken tijd het magazine.

Totaaloplossing

“Ruud Slagmolen biedt opdrachtgevers een totaaloplossing in tekstverzorging. Dankzij z’n creativiteit en inlevingsvermogen is het eindresultaat verrassend en boeiend. Er zijn maar weinig tekstschrijvers die kunnen wat hij kan.”

Lees de gehele review van TenCate

Protecting People

TenCate Protective Fabrics biedt oplossingen voor de bescherming van mensen in hun werkomgeving. Zo ook brandweerlieden. Voor een toonaangevende beurs realiseerde de international een magazine met dummy’s, waarmee normaliter de beschermende kleding wordt getest. Mijn rol? Conceptontwikkeling en redactie.

The Choice

Tijdens het recente WK Hockey in Den Haag haalden de spelers het beste uit zichzelf. The Choice kijkt terug op een dynamisch sportspektakel. Ook op het kunstgras van GreenFields, onderdeel van TenCate. Voor het magazine (72 pagina’s) interviewde en fotografeerde ik sportbond, ambassadeurs, hockeyclubs en topsporters.

Maak zelf een blad!

Maak als onervaren redactie een vliegende start. Tijdens de workshop ‘Een beregoed blad’ maak je kennis met de redactionele formule. Met zaken als plank, bladritme, vormgeving, fotografie en planning. Ook met de briefing aan tekstschrijvers, met bladmanagement en uiteraard met het maken van een goede tekst.

Lees meer

INVENTIVE

INVENTIVE behandelt bijzondere reizen als beloning van buitengewone resultaten; unieke groepsreizen die je nog lang bijblijven. GI Travel toont wat daarbij zoal mogelijk is. Samen met GI Travel stel ik de inhoud van het blad samen. En verder? Ik schrijf, regel de foto’s, coördineer de vormgeving (eindeloos) en voer het bladmanagement.

Toeristisch Magazine Delft

Het jaarlijkse Toeristisch Magazine Delft toont historische trekpleisters, maar altijd met een link naar nu en straks. Want ook hier werd de Superbus van morgen ontwikkeld. Eerder droeg ik bij aan conceptvernieuwing. Daarna realiseerde ik jaren achtereen de redactie, grotendeels de fotografie en voor elke uitgave (vier talen) het bladmanagement.

Libémagazine

Met Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en Aviodrome biedt Libéma avontuurlijke attractieparken. Ook thematische vakantieparken en diverse evenementen accommodaties. Personeelsblad Libémagazine gaat in op al die segmenten. Voor het blad realiseerde ik de hoofdartikelen en de fotografie. En omdat ik toch ter plekke was, ‘schoot’ ik ook meteen de cover.

Bereik!

Hoe werk je als wegbeheerders samen voor een vlotte doorstroming van verkeer? Vragen als deze stonden centraal in Bereik!, een uitgave van de netwerkorganisatie waarin overheden en bedrijfsleven samenwerken voor betere bereikbaarheid in Haaglanden en de Rotterdamse regio. Mijn bijdragen: restyling, redactie, fotografie en bladmanagement.